El ganivet cuiner de Santeloi, o també anomenat de verdures, es pot aplicar i adaptar a múltiples tasques acomplides a la cuina. Per l'única cosa que no és recomanable és per usar-lo com dessossador.
Potser és el ganivet més versàtil que es pugui tenir a la cuina. Amb ell es pot picar, llescar, tallar, trossejar, tallar en juliana, tallar en brunoise, picar alls, etc. No pot faltar en cap cuina.
El més utilitzat i recomanat és el de 20 cm, encara que moltes vegades es poden trobar en mesures que oscil·len entre 15 i 35 cm. De tota manera, s'ha de tenir en compte que com més llarga sigui la fulla del ganivet, més difícil serà de controlar i es tindrà menys seguretat a l'hora de tallar amb ell. Per això, la mesura que va entre els 20 i 25 cm és la més indicada.
A l'hora de triar el ganivet adequat, la duresa de la fulla és un punt fonamental. Com més dura sigui aquesta, més temps durarà la seva fulla afilada, com en aquest cas.
Els ganivets confeccionats amb acer inoxidable són els que presenten una major duresa.
Per la seva grandària i pes, podem tallar còmodament grans quantitats d'aliments sense cansar-nos o fer-nos mal al canell.
Codi | 0500757 |
---|---|
Marca | SANT ELOI |
Material | Acer inoxidable |