Cuchillo cocinero 20 cm Arcos

Ganivet cuiner 20 cm Arcos

Ganivet cuiner 20 cm Arcos

Add to Wish List
21,95 €
Codi
0504187
Disponible en aquestes botigues


Pl. Sant Joan, 17 Lleida, Lleida, ES


C/ Gran de Sant Andreu, 174 Barcelona, Barcelona, ES


C/ Sant Joan Baptista la Salle, 28 Barcelona, Manresa, ES


C/ Llovera, 39 Tarragona, Reus, ES


Rambla Egara, 186 Barcelona, Terrassa, ES


C/ Jacint Verdaguer, 13 Barcelona, Vic, ES


C/ Nou, 7 Girona, Figueres, ES


C/ León XIII, 10 Zaragoza, Zaragoza, ES


Pl. de soler i Gustems, 24 (Pl. dels Carros) Barcelona, Vilanova i la Geltrú, ES


C/ Calvet, 9 Barcelona, Barcelona, ES

Detalls

Fes de la teva cuina un santuari culinari amb estris accessibles i estàndards de qualitat immillorables amb el ganivet per a cuina d'Arcs; amb ajuda de la fórmulanitrum, i una longitud de 20 cm per fulla, aconseguiràs els talls professionals que sempre vas deixar a la imaginació.

Característiques

Innovació.

La marca Arcos posa al teu abast un ganivet ceboller respectat per criteris professionals, es compon d'una ganiveta d'acer inoxidable de 20 cm de longitud; també, està enfortida amb l'especialitzada tecnologia d'acer al nitrogen que et facilitarà fer talls sense perdre el tall.

Durabilitat.

El ganivet cuiner Arcos model 280604 va ser pensat per perdurar davant del transcurs del temps i davant de diferents condicions ambientals. A causa d'això, els elements involucrats en la seva fabricació, com l'acer inoxidable i el polioximetilè, li atorguen qualitats que eviten la corrosió i el fan més resistent a temperatures altes de fins a 150 ºC.

Disseny.

Si ets fanàtic dels clàssics, la creació d'Arcos no et decebrà; concebut per a l'ús diari i reiterat, manté colors sobris i línies rectes que s'aprecien al mànec de color negre. Les seves dimensions el cataloguen com un instrument gran, però es manté equilibrat amb un pes lleuger de 0,17 kg.

Agafa.

Et proporcionarà una subjecció ergonòmica que el fa manejable, simplificant la creació de diferents talls en carns vermelles, blanques, vegetals i hortalisses.

Més informació
Més informació
Codi 0504187
Marca ARCOS
Material Acer inoxidable
Ressenyes Trusted Shops