Un ganivet chuletero de Comas és l'utensili ideal per als comensals. Brinda fermesa al tall de la carn i està fabricat en acer inoxidable, per la qual cosa és durador i elegant.
El ganivet està fabricat en acer inoxidable 18/10, cosa que brinda durabilitat i resistència al tall. És l'utensili de cuina idoni per tallar carns amb precisió, sense que sigui una tasca àrdua. El tall de ganivet és òptim.
Els acabats dels ganivets costellets són en mirall brillant, cosa que brinda un aspecte elegant i fi sobre la taula. És un utensili que té forma de serra, cosa que permet tallar amb precisió els aliments.
Incloent-hi mànec i cos del ganivet de llebre, l'utensili fa 22,4 centímetres. Amb aquesta mida brinda una subjecció precisa del cobert mentre es talla la carn. És idoni per tallar bistecs, pits i carns rostides, sense que sigui una dificultat.
Els ganivets en acer inoxidable són duradors, però per netejar-los és recomanable fer servir sabó neutre, una esponja i després del rentat assecar amb un drap absorbent. Conservar en un lloc sec i fresc.
No és recomanable mantenir els ganivets d'acer inoxidable en menjars que tinguin un nivell alt d'acidesa, com ara vinagre, maioneses i cítrics, perquè no es taquin, ni perdin brillantor. No fregar amb esponixetes metàl·liques per evitar ratllades.
Codi | 0504206 |
---|---|
Color | Plata |
Marca | COMAS |
Material | Acer inoxidable |