5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Font quadrada Kyoto 15x15 cm Pordamsa

Add to Wish List
15,95 €
Codi
0902538
 

Descripció

Aquesta font de porcellana es caracteritza per la seva gran qualitat i fermesa. Està fabricada per Pordamsa i et facilitarà servir gran varietat d'aliments en diferents espais. De la mateixa manera, t'ajudarà a fer resplendir la taula pel seu disseny elegant i versàtil.

Característiques

Elaborada a base de porcellana

Aquest component ajuda a evitar l'acumulació de bacteris, el que el converteix en un material altament segur i fiable a l'hora de manipular aliments. Al seu torn, és bastant resistent als danys per caigudes, xocs tèrmics, els impactes i els efectes de la intempèrie. Posseeix baixa capacitat d'absorció d'humitat i està recomanat per a ús alimentari.

Alta practicitat

Aquesta font pot utilitzar per a la presentació de diversos plats i les seves possibilitats d'ús varien des de la llar fins a l'oficina, residències, hospitals ...

Disseny en forma quadrada

Aquest model de vaixella és encara més atractiu gràcies a les seves línies lleugerament uniformes que faciliten la distribució dels aliments a l'hora de servir-los. D'aquesta manera genera comoditat i confiança a l'instant.

Neteja senzilla

L'estructura de la font permet que sigui apilable, el que facilita la seva neteja. Es pot rentar a mà amb aigua i sabó.

Fàcil de guardar

El disseny de la vaixella permet guardar-la en qualsevol lloc, des dels gabinets de l'oficina fins la nevera, sense ocupar massa espai.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0902538
Color Blanc
Marca PORDAMSA
Material Porcellana
Diàmetre 15cm