5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Font quadrada Kyoto 12x12 cm Pordamsa

Add to Wish List
9,95 €
Codi
0901250
 

Descripció

Aquesta vaixella de porcellana resulta altament durable i resistent. Està fabricada per Pordamsa i et permetrà servir els millors aliments a la llar o l'oficina segons prefereixis. A més, permet lluir la taula elegant, sofisticada i neta en tot moment.

Característiques

Fabricada amb porcellana

Aquest tipus de component és de gran durabilitat i resistència enfront dels danys de la intempèrie, caigudes i impactes de gran magnitud. També resulta ferma davant xocs tèrmics. Això el converteix en material segur i fiable. De la mateixa manera, pot emmagatzemar menys quantitat de bacteris en comparació amb altres components, el que va en benefici de la salubritat dels aliments.

Gran practicitat

Amb aquesta vaixella poden manejar múltiples tipus d'aliments i el seu ús s'estén des de la llar fins a residències, oficines i hospitals.

Disseny funcional i atractiu

El material i la forma de la font la converteixen en un estri únic a l'hora de servir la taula. De la mateixa manera, proporcionen elegància i pulcritud als aliments i afavoreixen la seva utilitat.

Resulta senzilla de netejar

Posseeix una font apilable que facilita la neteja. Es pot rentar a mà amb abundant aigua i sabó o al rentaplats, segons es desitgi.

Resguard pràctic

El seu material és lleuger, el que redueix el pes de la vaixella i facilita guardar-la en qualsevol lloc sense ocupar molt espai.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0901250
Color Blanc
Marca PORDAMSA
Material Porcellana
Diàmetre 12cm