5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Estovalles antitaques Dali verd aigua 140x250cm Culinarium

Add to Wish List
40,95 €
Codi
5005953
 

Descripció

Les estovalles antitaques DALI VERDA AIGUA d'agradable tacte tèxtil i tintat per estampació monocolor rotativa, és ideal tant per a ambients interiors com exteriors gràcies al seu tractament d'alt gramatge de resina que crea una superfície repel·lent a l'aigua la qual impedeix que les taques penetrin entre les fibres i pugui netejar-se de manera ràpida i eficaç.

Composició del teixit: 50% cotó 50% polièster
Tècnica d'estampació: Estampació Rotativa.
Mesures: 140x250cm Taules de 12 comensals

La col·lecció de roba de taula resinada Culinarium inclou un resinado de 40 grams per metre quadrat. Aquesta quantitat aconsegueix un equilibri òptim entre protecció i característiques del teixit proporcionant una protecció efectiva contra taques i líquids, al mateix temps que manté un tacte suau i una caiguda elegant del teixit.

Aquest gramatge és de qualitat mitjana-alta, equivalent a 3 capes d'alt gramatge.

Consells d'ús i cures:

Rentar a temperatura màxima de 30°
No netejar en sec
No utilitzar lleixiu
No utilitzar assecadora
Planxar del revés i a baixa temperatura

 

Certificat Oeko Tex Totes les estovalles antitaques compten amb certificat OEKO TEX: el seu material està produït sota pràctiques responsables, és saludable per als éssers humans i també respectuós amb el medi ambient.
Menys consum energètic El procés de resinat per a teixits de roba de taula anti taques no sols ofereix avantatges pràctics, sinó també beneficis mediambientals. En reduir la necessitat de rentades freqüents, disminueix el consum d'aigua i energia associat a la neteja de tèxtils, contribuint a la conservació de recursos naturals i a la reducció de la petjada de carboni.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5005953
Color Verd
Marca CULINARIUM