5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Estalvis de bambú Versa

Add to Wish List
6,95 €
Codi
5002775
 

Descripció

Protegeix les teves estovalles i la teva taula amb el Estalvis de bambú fabricat amb materials aïllants que eviten el contacte directe amb el fred o la calor evitant cremades.

Característiques

  • Aïllament anti-calor
  • Amb el seu sistema d'aïllament anti-calor protegeixes els teus estovalles i la teva taula de les altes temperatures. Posa-ho a la teva taula quan hagis de donar suport a una cassola o paella molt calenta i així evitaràs cremades en les teves estovalles i en els teus taules.

  • Disseny amb ranures buides
  • Les seves ranures buides fan que encara que la temperatura sigui massa alta, pugui drenar l'aigua en cas que hi hagi evaporació d'una manera senzilla sense entollar tot.

  • Fabricat amb els millors materials
  • Fet de bambú natural de la millor qualitat, ajuda a conservar la temperatura del que hi ha a sobre sense fer que es refredi ràpidament i modificar el sabor i l'olor ajudant a que els teus plats es mantinguin en les millors condicions.

    Fàcil de netejar

    La seva neteja és molt senzilla. Perquè es mantingui en perfecte estat n'hi ha prou amb netejar-lo amb un drap humit i assecar-lo immediatament després. D'aquesta manera assegures que aquest complement durarà anys a la teva cuina.

    Emmagatzematge senzill

    Com que és un complement de cuina pla amb una dimensions de 1,4x20x20cm, es pot emmagatzemar en qualsevol armari o calaix d'una manera senzilla. Ja sigui tombat o en horitzontal, les seves múltiples possibilitats t'ajuden a optimitzar l'espai a la teva cuina.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5002775
Marca VERSA
Material Fusta