5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Espremedora Duo Juicer Princess

Add to Wish List
Regular Price 34,95 € Special Price 29,95 €
Codi
5005685
 

Descripció

L'espremedora Princess Duo Juicer compta tant amb un filtre de suc directe com amb un dipòsit de suc, per la qual cosa mai haurà d'escollir entre beure directament o guardar el suc acabat d'esprémer. La pràctica broquet de suc es pot col·locar a l'espremedora perquè el suc caigui directament al got. En deixar aquesta part fora, podrà recollir el suc amb el dipòsit de suc d'1,2 litres que pot tancar i guardar a la nevera. Aconseguiu ràpidament un got de suc acabat d'esprémer i espremeu suc suficient per a tota la família en el dipòsit de suc.

Dos cons per a cítrics petits i grans: L'espremedora Princess Duo Juicer compta amb dos cons de diferents mides per poder esprémer aranges i llimes. El motor de l'espremedora s'arrencarà automàticament quan premeu una meitat de cítric al con, per la qual cosa podreu començar a esprémer-lo directament. La tapa transparent garanteix que no es pressiona cap avall el con de manera accidental i també manté totes les peces sense pols.

Fàcil de netejar: Totes les peces extraïbles de l'espremedora de cítrics Princess Duo es poden rentar al rentaplats, de manera que la seva neteja després de l'espremut és molt senzilla. El disseny modern d'acer inoxidable fa que l'espremedora quedi bé al taulell, alhora que, gràcies al seu aspecte compacte, es pot guardar amb facilitat.

Contingut de la caixa: Espremedora de cítrics Princess Duo, dos cons, dipòsit addicional per a broquet de suc, tapa transparent, manual d'instruccions

Perquè comprar l'espremedora Princess Duo:

  • Comenceu cada dia amb saludable suc acabat d'esprémer per a vostè i la seva família.v
  • Trieu entre esprémer directament al got o al dipòsit de suc d'1,2 litres.
  • Amb dos cons per a cítrics petits i grans.
  • El motor arrenca a l'instant quan es pressiona la meitat del cítric.
  • Fàcil de netejar gràcies a les peces aptes per al rentaplats.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5005685
Marca PRINCES
Potència 40w
Capacitat 1,2 L