5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Espàtula Market Bra

Add to Wish List
5,45 €
Codi
5005162
 

Descripció

L'espàtula Market és una espàtula ideal per utilitzar amb les paelles, olles, cassons o cassoles, sense danyar-ne l'interior. La seva silicona d'alta qualitat t'ajuda a moure els aliments sense ratllar i la seva amplada és perfecta per poder recollir-los de la paella i servir-los al plat amb total comoditat i els pots escórrer a la perfecció, gràcies a les ranures que eviten l'acumulació d'oli o líquids a l'espàtula. És a més perfecta tant per capgirar les peces delicades, com uns lloms o rodanxes de peix a la planxa o les verdures que vulguis rostir al forn, com per remoure el que estàs cuinant, fins i tot les patates que fregeixes per a la teva truita. Sense fer malbé els aliments i mantenint la teva bateria de cuina com el primer dia.

Les propietats més importants de la silicona són la seva resistència a la temperatura (es pot utilitzar a menys de 40 graus i fins a 200º), té una llarga vida útil, és inodora, insípida i no és corrosiva. Totalment apta tant per a consum d'aliments com per a consum sanitari.

La part final del mànec està fabricat amb fusta de faig tractada amb antihumitat i el mànec de fusta i la pala queden units a través d'un tub d'acer inoxidable.

Característiques

  • Fabricades de fusta, acer inoxidable AISI 304 i niló a l'interior de cada pala recoberta de silicona.
  • Lliure de BPA.
  • Resistent de -40°C fins a 200°C.
  • Fàcil neteja. No apte per netejar-lo al rentaplats.
  • 36,5 cm de longitud.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5005162
Marca BRA