5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Espàtula de niló per servir Triomf Metaltex

Add to Wish List
3,95 €
Codi
0300429
Producte esgotat

Descripció

Amb l'espàtula de niló de Metaltex per servir podràs presentar els teus plats d'una manera ràpida i senzilla. Els seus orificis separen el menjar de les salses o l'oli, de manera que serà possible gaudir més còmodament dels aliments.

Característiques

  • Fabricada amb els millors materials

Està fabricada amb niló i acer inoxidable d'alta qualitat, el que garanteix resistència i durabilitat a la cuina. Els seus materials de fabricació no modifiquen el gust, olor o textura dels aliments, permetent gaudir més del menjar.

  • Mànec ergonòmic de fàcil subjecció

El seu mànec de fàcil subjecció recobert d'acer inoxidable evita cremades durant el cuinat. Tampoc rellisca, el que permet servir els aliments d'una manera més ràpida i sense accidents.

  • Perfecta per servir tot tipus d'aliments

Els seus orificis separen els aliments de la salsa, pel que és perfecta per a tot tipus de guisats, pastes o fregits, per exemple. A més, el niló és antiadherent: no s'enganxarà al menjar i permetrà servir d'una manera més senzilla.

  • Neteja senzilla

És resistent a les altes temperatures, de manera que es pot netejar còmodament al rentavaixelles. Per rentar-lo a mà es recomana utilitzar fregalls tous, que no facin malbé la superfície.

  • Emmagatzematge senzill

Disposa d'un orifici al final del mànec que permet penjar-la, estalviant així espai en calaixos i armaris ... Encara que, per les seves dimensions, cap en gairebé qualsevol lloc.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0300429
Color Negre
Marca METALTEX
Material Niló