5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Espàtula de niló per servir llarga Triomf Metaltex

Add to Wish List
4,45 €
Codi
0300430
Producte esgotat

Descripció

Amb l'espàtula llarga de niló de Metaltex podràs manipular els aliments a la paella amb total facilitat. És resistent i, gràcies als seus materials de fabricació, el menjar no s'enganxa a ella.

Característiques

  • Fabricada amb els millors materials

Fabricada amb niló i acer inoxidable, tots dos aptes per a l'ús alimentari, aquesta espàtula és un estri de cuina molt resistent. Els seus components aguanten l'exposició a les altes temperatures, de manera que pots utilitzar-la fins i tot amb fregits.

  • Mànec ergonòmic fàcil de sostenir

El seu mànec recobert d'acer inoxidable evita cremades durant el cuinat, alhora que facilita el seu ús. És ergonòmic i molt còmode de sostenir.

  • Perfecta per escórrer i separar l'aliment de les salses

Els seus orificis permeten que l'oli o la salsa s'escorrin, el que permetrà separar líquids de sòlids per emplatar com més convingui en cada cas. A més, la seva base ampla evita que els aliments tornin a caure a la paella o cassola, eliminant la possibilitat que es produeixin esquitxades.

  • Fàcil neteja i manteniment

Gràcies a la seva resistència a les altes temperatures, és apte per a rentavaixelles. En cas de netejar-la a mà, es recomana utilitzar un fregall tou i un detergent suau per allargar la vida.

  • Emmagatzematge senzill

A la fi del mànec compta amb un orifici que permet penjar-la. Això ajudarà a optimitzar l'espai dels armaris i calaixos de la cuina.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0300430
Color Negre
Marca METALTEX
Material Niló