5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Escumadora de niló Triomf Metaltex

Add to Wish List
3,95 €
Codi
0300427
Producte esgotat

Descripció

Amb la escumadora de niló de Metaltex gaudiràs d'una major comoditat a la cuina a l'hora de preparar qualsevol plat. Fàcil de manejar, compta amb la forma perfecta per sostenir els aliments necessaris.

Característiques

  • Fabricada amb els millors materials

Està fabricada en niló d'alta qualitat i acer inoxidable, el que fa que sigui resistent a les altes temperatures, cops i esgarrapades. Tampoc ratllaràs les paelles amb què utilitzis aquesta escumadora, ja que el niló és un material tou.

  • Mànec ergonòmic

La forma del seu mànec i el fet que estigui elaborat en acer inoxidable fa que sigui molt fàcil de subjectar mentre ho estàs fent servir. A més no es recalentará, evitant que et cremis.

  • Perfecta per fregits

Gràcies als seus orificis, separa l'aliment de l'oli sobrant, portant a terme un procés d'escorregut que elimina l'excessiu gust d'oli. Els seus materials de fabricació no modifiquen l'olor, sabor ni la textura dels aliments amb els que estiguis treballant.

  • Fàcil de netejar

Com és resistent a les altes temperatures, és apte per al rentavaixelles. També es pot rentar a mà, sempre amb ajuda d'un fregall tou per evitar ratllades i conservar-lo en perfecte estat.

  • Emmagatzematge senzill

Les seves dimensions permeten que es guardi en qualsevol calaix. A més, incorpora un ganxo a la fi del mànec que permet penjar-lo, estalviant espai en els calaixos i armaris de la cuina.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0300427
Color Negre
Marca METALTEX
Material Niló