5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Emulsió red velvet per fornejar 118 ml Lorann

Add to Wish List
6,95 €
Codi
5005751
 

Descripció

L'emulsió Orange només conté extractes de taronja naturals i té un sabor fresc a taronges acabades de collir.

Les emulsions són a base d'aigua i són una alternativa perfecta sense alcohol per a la majoria dels extractes. En no utilitzar alcohol, sinó estabilitzants naturals i aigua, l'emulsió pot estar exposada a la calor extrema, sense que això suposi un perjudici per al sabor.

1 culleradeta d'extracte = 1 culleradeta d'emulsió

Ingredients: aigua, aroma natural, goma aràbiga, propilenglicol, goma xantana, àcid cítric, conservador: E211, corrector d'acidesa: E331.

Pot contenir traces de: ou, cacauets, soja, llet, diòxid de sofre i sulfits (E220-E228) en concentracions de més de 10 mg/kg or 10 mg/l, expressats com a SO2.

Aquest producte és: certificat Kosher, sense gluten.

La dosi recomanada és de 12 grams d'emulsió per quilo de massa.

Les emulsions de fleca professionals de LorAnn (LorAnn Professional Bakery Emulsions) es diferencien dels extractes concentrats pel seu deliciós i intens sabor de llarga durada. Les emulsions són particularment aptes per al seu ús als ambients més extrems, com és el cas del processament a altes temperatures. Una excel·lent elecció per a tots aquells que elaboren pastissos, bases, bescuits, galetes, però també farcits, glacejat i postres.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5005751
Marca LORANN