Grills i planxes elèctriques de cuina

Les planxes et permeten fer menjars amb poc greix, encara que també pots cuinar talls de carn exquisits. Només has de triar la més apropiada
5
Set Descending Direction
View as Grid Llista

5 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

5 Items

per page

Les planxes per cuinar et permeten fer plats exquisits, amb el mínim de greix, llevat que prefereixis degustar certs talls de carn amb la seva greixeta. Independentment dels teus gustos, hi ha molts tipus de planxa, que estan orientats a molts aspectes, com el nombre de comensals o si uses gas o inducció, entre altres coses. Sens dubte, una planxa et permet tastar una manera diferent de cuinar, traient tot el millor dels aliments. Només pensa què vols fer i comprova quina és la mida ideal per a tu.

Estan les planxes que s'assemblen molt a les paelles, amb una superfície antiadherent, proporcionant-te una gran comoditat, ja que no se t'enganxaran els teus aliments, tot i que cuinis amb el mínim d'oli i, fins i tot, sense aquest. Després trobes un tipus de planxa industrial, pensada per a famílies molt nombroses. Aquestes van connectades directament a la sortida del gas, permetent coure una gran quantitat d'aliments alhora. Per la seva banda, la planxa elèctrica, que sol ser més petita respecte a l'anterior, aconsegueix assolir una temperatura alta en molt poc temps. Aquest model et proporcionarà una experiència més neta, ja que, després de fer-la servir, podràs guardar-la fins al seu nou ús. No poden faltar les planxes orientades a la cuina d'inducció, així com les d'acer inoxidable, la durabilitat de les quals és força alta, sempre que evitis ratllar-la amb coberts metàl·lics. Una altra elecció que està a la mà és el tipus de superfície a triar. Tens l'opció d'escollir la típica llisa o, si escau, l'estriada, perfecta per a tall de carns i tot el que se't pugui acudir. No dubtis a trobar els millors articles de cuina a la nostra botiga. Apostem per la millor qualitat per a les persones que, com tu, estimen la cuina.