5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Dispensador de sabó inoxidable Oxo

Add to Wish List
28,95 €
Codi
5003987
 

Descripció

El dispensador de sabó de Oxo, està elaborat amb acer inoxidable, un material d'alta resistència mecànica i bellesa exterior. Té un botó accionador que facilita la seva dosificació i és ideal en la cuina a l'pressionar únicament amb una mà.

Característiques

L'acer inoxidable, un gran material

Aquest dispensador a l'estar fet d'acer inoxidable raspallat posseeix gran resistència mecànica als impactes, com els cops i les ratllades, mantenint una aparença higiènica, neta i lluent en tot moment. És fàcil de rentar manualment amb una esponja o al rentavaixelles.

Botó accionador

El seu còmode botó dispensador es pot pressionar amb una mà fàcilment i el seu recobriment suau a el tacte amorteix l'impacte en les palmes.

Revestiment

Aquest dispensador posseeix un recobriment raspallat que manté el despatx net i lliure de les empremtes dactilars. Sempre estarà ordenat i net, sense els residus grassos dels dits.

Farcit

Compte amb una àrea transparent a la base, a manera de finestra per controlar el seu contingut i detectar ràpidament el moment de l'farciment, evitant que et quedis sense sabó quan menys ho esperes. A més, la seva boca ampla facilita l'ompliment amb el sabó líquid

Disseny

Té un disseny net i elegant. Les seves línies rectes i simples li atorguen una aparença moderna i sofisticada que combina amb la majoria d'estils. La seva base especial per evitar esllavissades, el manté al seu lloc i prevé caigudes.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5003987
Color Plata
Marca OXO
Material Acer inoxidable