5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Cullera per servir de niló Triomf Metaltex

Add to Wish List
4,45 €
Codi
0300426
Producte esgotat

Descripció

Amb la cullera per servir de Metaltex podràs manipular tot tipus de salses o peces de menjar d'una manera senzilla. Tot gràcies al seu mànec ergonòmic recobert d'acer, que evita cremades.

Característiques

  • Fabricada amb els millors materials

Fabricada amb niló i acer inoxidable, aquesta cullera garanteix resistència i durabilitat. Els seus materials no modifiquen el sabor ni l'olor del menjar, i la seva forma és perfecta per servir tota mena de salses i aliments.

  • Mànec ergonòmic anticreamdes

El seu mànec recobert d'acer inoxidable evita cremades a les mans al manipular-la. A més és còmoda de sostenir, de manera que servir amb ella és un procés senzill.

  • Evita ratllades en els teus articles de cuina

El niló és un material tou, de manera que no espatlla les superfícies dels articles de cuina com olles o paelles al entrar en contacte amb ells. El seu ús és totalment segur a la cuina.

  • Fàcil de netejar

És resistent a les altes temperatures i al ratllat, el que fa que es pugui netejar en el rentaplats. Per netejar-lo a mà es recomana utilitzar fregalls tous i detergents suaus; això farà que la cullera es mantingui com el primer dia.

  • Emmagatzematge molt còmode

Disposa d'un orifici a la fi del mànec que brinda la possibilitat de penjar-la. D'aquesta manera emmagatzemar és molt senzill, sense ocupar espai de més en un armari o calaix.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0300426
Color Negre
Marca METALTEX
Material Niló