5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Cullera per espaguetis de niló Triomf Metaltex

Add to Wish List
4,45 €
Codi
0300428
Producte esgotat

Descripció

La cullera per espaguetis de Metaltex és perfecta per servir aquest tipus de pasta. Gràcies als seus orificis i al seu format dentat, el menjar es recull i se serveix de manera còmoda i senzilla.

Característiques

  • Fabricada amb els millors materials

Fabricada amb niló i acer inoxidable, aquesta cullera garanteix resistència i durabilitat a la teva cuina. Aquests dos materials no modifiquen el gust, olor o la textura dels aliments a l'utilitzar-se en el procés de cuinat.

  • Mànec ergonòmic

El seu mànec recobert d'acer inoxidable fa que es empunyi de manera senzilla a l'hora de servir la pasta. No es reescalfa, de manera que evita desagradables cremades.

  • antiarañazos

El niló es caracteritza per ser un material tou. El seu ús no farà malbé els estris de cuina que utilitzeu juntament amb la cullera per espaguetis.

  • Fàcil neteja

És resistent a les altes temperatures, de manera que es pot ficar al rentaplats per a una neteja senzilla. En cas de voler rentar a mà, convé utilitzar un fregall tou i productes suaus per no danyar la seva superfície i allargar la seva vida útil.

  • Emmagatzematge senzill

Les seves dimensions fan que càpiga en qualsevol armari o calaix, però també compta amb un orifici al fi del mànec que permet penjar-la. Gràcies a ell comptaràs amb diverses opcions a l'hora de guardar-la, optimitzant així l'espai a la cuina.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0300428
Color Negre
Marca METALTEX
Material Niló