5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Cullera Market Bra

Add to Wish List
5,45 €
Codi
5005164
 

Descripció

La Cullera Market és ideal per servir les teves receptes sense danyar les teves olles, cassons, paelles i cassoles. La seva silicona d'alta qualitat t'ajuda a agafar els aliments sense ratllar i la seva capacitat és perfecta per poder servir-los al plat amb total comoditat. És perfecta per servir tant els guisats de cullera lleugerament caldosos com el potatge de cigrons o unes llenties estofades amb verdures, com una amanida d'arròs o un plat d'ensalada russa. Podràs servir de manera còmoda les racions de les teves receptes. Fins i tot per servir postres. Un bonic disseny per a una elegant i pràctica cullera de servir, que a més cuidarà de totes les peces de la teva bateria de cuina, fins i tot les antiadherents.

Les propietats més importants de la silicona són la seva resistència a la temperatura (es pot utilitzar a menys de 40 graus i fins a 200°C), té una llarga vida útil, és inodora, insípida i no és corrosiva. Totalment apta tant per a consum d'aliments com per a consum sanitari.

La part final del mànec està fabricat amb fusta de faig tractada amb antihumitat i el mànec de fusta i la pala queden units a través d'un tub d'acer inoxidable.

Característiques

  • Fabricades de fusta, acer inoxidable AISI 304 i niló a l'interior de cada pala recoberta de silicona.
  • Lliure de BPA.
  • Resistent a temperatures de -40ºC fins a 200°C.
  • Fàcil neteja. No apte per netejar-lo al rentaplats.
  • 35 cm de longitud.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5005164
Marca BRA