5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Cullera + forquilla de servir acrílic transparent Culinarium

Add to Wish List
3,45 €
Codi
1008523
 

Descripció

Aquesta cullera i forquilla de la marca Depa són útils per servir diferents tipus d'aliments. Els productes estan fets en acrílic transparent resistent, pràctic i durador. A més, són segurs perquè estan lliures d'elements tòxics.

Característiques

  • Material d'excel·lent qualitat

L'acrílic és un material versàtil i resistent que fa que aquests estris tinguin aquestes mateixes característiques. Fins i tot, pot resistir certs cops que potser es presentin si arribessin a caure al pis.

  • No conté elements tòxics

El forquilla i la cullera són aptes per a ús alimentari. No posseeixen elements tòxics que puguin posar en risc la salut de les persones. Empléalos amb tota seguretat, ja que estan lliures de bisfenols.

  • Mida adequat per servir les porcions

La mida d'aquests pràctics estris és l'ideal per servir les porcions dels diferents aliments que preparis a la teva cuina. Et permetran distribuir de manera equitativa dels àpats.

  • Són de fàcil maneig

Aquesta cullera i la forquilla són fàcils d'utilitzar i ergonòmics, la seva forma permet una subjecció còmode. Podràs manipular els àpats amb la total confiança que aquests estris no et generaran problemes. Si vols podràs portar-los a qualsevol lloc on facin falta.

  • No ocupen gran espai en els teus armaris

Poden guardar-se en qualsevol espai petit que tinguin els teus armaris de cuina. Fins i tot, pots posar altres estris al costat d'ells, siguin grans o petits.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1008523
Marca CULINARIUM