Vapor

Vapor com a forma de cuinat sana: les millors olles i cassoles que s'adapten a les teves necessitats de cocció i conserven els nutrients dels teus aliments
7
Set Descending Direction
View as Grid Llista

7 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

7 Items

per page

Les olles i cassoles per cuinar al vapor són perfectes per a una cuina rica i saludable, ja que permeten mantenir les vitamines i minerals dels aliments que s'hi cuinen. Per això estan tenint tanta acollida darrerament, perquè a més d'aquesta finalitat es poden utilitzar a més d'olla convencional. A més, crida molt l'atenció poder controlar el procés de cuinat a les olles transparents.

El principal avantatge de les vaporeres és que elimina molts dels problemes derivats de la mala alimentació pel cuinat. Amb elles és més fàcil eliminar els greixos a les dietes en què això es recomana ia més conserven millor els nutrients dels aliments. Un altre dels avantatges d'aquest tipus d'utensilis és que podeu cuinar a qualsevol lloc si són elèctrics. D'aquesta manera, on hi hagi una presa de corrent podràs preparar els teus menjars, cosa que permet més mobilitat.

Les olles i cassoles de vapor es presenten en una gran varietat de mides perquè triïs la que més s'adapta a les necessitats específiques i optimitzar el cuinat. A més, compten amb un preu força assequible.

Solen comptar amb diverses funcions per ajudar-te a la preparació de les receptes sanes que més t'agraden. A banda de cuinar sa, destaquen per la seva rapidesa.

Com triem a l'hora de comprar una aleshores? Tot i que el disseny ens pot cridar l'atenció, hi ha coses en què ens hem de fixar més, com la font d'energia que cal utilitzar, per trobar un model que s'adapti a la nostra cuina: electricitat, gas, foc o inducció. La capacitat de l'olla de vapor és important i dependrà del nombre de comensals que servim normalment. No triïs la de més capacitat si no la necessites; només ha de tenir la mida suficient per preparar tot el menjar alhora.