5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Cocottes

Cocotte resistent a altes temperatures i tot tipus de cuines, amb què es pot presentar o preparar una infinitat d'aliments. El seu material és durador
8
Set Descending Direction
View as Grid Llista

8 Items

per page
  1. Regular Price 314,00 € Special Price 284,00 €
  2. Regular Price 354,00 € Special Price 319,00 €
  3. Regular Price 354,00 € Special Price 319,00 €
  4. Regular Price 314,00 € Special Price 284,00 €
  5. Regular Price 314,00 € Special Price 284,00 €
  6. Regular Price 354,00 € Special Price 319,00 €
  7. Regular Price 314,00 € Special Price 284,00 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

8 Items

per page

Cocotte és una paraula en francès que significa olla o cassola. Es tracta d'un utensili de ferro colat i esmaltat que, entre les seves característiques, compta amb una resistència excel·lent a les altes temperatures. És compatible amb totes les fonts de calor com estufes de gas i inducció, foc de llenya i cuines industrials, i el millor és que es pot introduir directament al forn i funcionarà correctament. Comunament s'usa com a element decoratiu, però les seves funcions són àmplies i sorprenents en tota mena de cuines.

El vostre mode d'ús és fàcil; de fet, és igual a fer servir una paella o una olla. S'exposa directament al foc i és apta per a una infinitat de receptes, tant dolces com salades. A més, es pot utilitzar com un element de presentació de platets com si es tractés d'un bol. És ideal per a la presentació de crème brûlée, suflés de xocolata, cassoletes de carn o albergínies a la parmesana.

Una cocotte és un producte que, gràcies al seu material, durarà tota la vida. Això fa possible que els fills i els néts l'heretin mentre segueix sent tan funcional com la primera vegada que es va utilitzar.

La calor amb què s'acompanya la cocció a cocotte es distribueix correctament per tota la recepta. A més, la forma del cos i la tapa fan que els ingredients es tanquin gairebé de forma hermètica.

Com a recomanació de feina aconsellem que després del seu ús es deixi refredar durant almenys 15 minuts abans de passar-la a laigua freda. Un cop passat aquest temps, ha de ser rentada tenint en compte que s'ha d'assecar molt bé per evitar cap deteriorament.

Aprofita les nostres ofertes i compra-ne una per començar a viure l'experiència de cuinar amb ferro o de donar-li un toc únic a la presentació dels teus platets.