Cassons

Un cassó fa meravelles a la cuina amb receptes a la teva mida. Són duradors, ideals per a infinitat de receptes i us ofereixen possibilitats infinites

Un cassó és un utensili comunament elaborat en metall, no gaire ample però força alt i la funció del qual és la de coure els aliments en diferents tipus d'estufes i cuines. Segons el model d'aquest producte, podeu fer grans quantitats d'aliments per a les dates especials o per a la recepta del dia al vostre hotel o restaurant; o, si et decideixes per un de petit, pots escalfar una deliciosa sopa per dinar. Els cassons són molt funcionals, ja que els materials amb què estan fabricats els permeten que siguin duradors. A més, alguns compten amb tapa, cosa que propicia una cocció més homogènia del menjar.

El regular, un cassó és robust i durador. Reparteix correctament la temperatura entre els aliments independentment de si es fa servir gas o llenya per preparar les receptes. És ideal en molts aspectes, des d'escalfar la llet de l'esmorzar fins a preparar salses que comporten força ingredients.

A més, es poden fer molts processos gastronòmics sense necessitat de recórrer a utensilis personalitzats. Entre ells estan fabricar almívar i caramel, fer infusions, coure i confitar.

Un cassó pot tenir una base senzilla o doble amb plaques que tenen l'objectiu de ser difusores de la calor. A més, consta d'un mànec que normalment és el mateix material que el cos.

Tingues en compte que, igual que la majoria d'utensilis de cuina, perquè el seu temps de vida es prolongui molts anys, un cassó s'ha de cuidar. Per això, no és aconsellable posar-los al foc quan estan buits ni evitar utilitzar culleres i forquilles de metall per remoure els aliments que contindrà perquè no es generin raigs.

Davant d'usar un cassó per cuinar, es recomana bullir-hi vinagre. Aquest procés evitarà que els aliments s'enganxin després.

Compra ja i comença a fer meravelles a la cuina. Les possibilitats són infinites!