Bolsas para envasar al vacío

La cuina de buit és nova, útil i, sobretot, senzilla de fer servir. Conèixer els seus nombrosos avantatges i com gaudir-ne és essencial a la llar

 

Back to tàper, fins el 40% de descompte
7
Set Descending Direction
View as Grid Llista

7 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

7 Items

per page

La cuina de buit és un mètode de cuina veritablement útil per poder enfrontar-vos a determinada classe de receptes. De manera molt senzilla, permet millorar en gran mesura la qualitat organolèptica d'una enorme quantitat d'ingredients, sense necessitat de fer front a grans despeses, ja que no exigeix ​​l'ús de complexos instruments ni electrodomèstics. D'altra banda, serveix per garantir de manera ràpida i senzilla els màxims nivells de seguretat alimentària.

La cuina de buit és una tècnica de cocció d'aliments el punt clau del qual es troba en un fet essencial: els aliments s'introdueixen en una bossa segellada completament al buit abans de ser cuinats. D'aquesta manera, se sotmeten a tractament de calor (ja sigui en un medi húmer o líquid o no) només després d'haver-se envasat al buit. Les possibles receptes són infinites, perquè pots fer els referits processos de cocció utilitzant diferents mitjans, com els forns de convecció, els banys maria o les vaporeres. En fer-ho, gaudeixes d'una gran quantitat d'avantatges. A les referides, cal sumar, per exemple, l'estalvi de costos derivat de la necessitat d'utilitzar una quantitat d'energia menor per dur a terme la cocció, o bé la possibilitat d'allargar la vida útil dels aliments que adquireixes. No obstant això, probablement el més gran de tots els avantatges és el que ja hem comentat anteriorment: la seguretat en els aliments, i és que aquest mode de cocció elimina llevats, bacteris, espores i tota mena de petits microorganismes que aprofiten el menjar per sobreviure i reproduir-se, podent ocasionar greus trastorns en la salut humana. Per tot això, t'animem a informar-te millor d'aquest mètode de cocció, no te'n penediràs si l'afegeixes a la vida de casa teva. Fes-ho ja i comença a gaudir dels seus beneficis!