5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Corró de rombes Ibili

Add to Wish List
7,45 €
Codi
0200314
 

Descripció

El corró de rombes de la marca Ibili serveix per donar forma d'una sola passada a una determinada massa com la pasta de full. N'hi haurà prou que passis el corró, exercint una lleu pressió, sobre la superfície per obtenir un resultat professional.

Característiques

• Mesures perfectes

És fàcil comprovar com aquest corró està pensat per a l'ample de les receptes que es solen fer amb pasta de full, ja siguin dolces o salades. En el cas que necessitaràs un tall més ample, n'hi hauria prou que realitzaràs dues passades.

• Material resistent

El perfecte tall de l'corró es deu a la resistència de l'plàstic amb el qual està confeccionat. Aquesta qualitat també està relacionada amb la durabilitat de l'eina, senyal d'identitat de Ibili.

• De fàcil neteja

Tot i que és apte per al rentavaixelles, és suficient posar l'eina sota de l'aigua i assecar-lo després perquè quedi totalment neta. No obstant això, és un corró desmuntable si s'optés per una neteja més detallada.

• Suporten pressió

La resistència no ha de ser objecte de preocupació. Per la seva confecció, es pot exercir la força o la pressió que sigui necessària sense por que es trenqui. Ibili fa productes de qualitat, molt duradors.

• Tall decoratiu

Aquesta eina és la teva millor aliada si vols tallar la massa en forma de rombes. Està específicament fabricada per això, així que només hauràs de passar-la per sobre de la massa a decorar.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0200314
Color Blanc
Marca IBILI
Material Plàstic