5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Cooler Bag de 16 l Nautic Iris

Add to Wish List
Regular Price 22,95 € Special Price 20,95 €
Codi
5004024
Producte esgotat

Descripció

Aquesta nevera de viatge d'Iris és perfecta perquè transports teu menjar i beguda en sortides a camp o durant jornades de treball. La seva grandària és efectiva per portar aliments per a dos persones.

  • Materials d'alta qualitat

Aquesta nevera està fabricada amb teixits resistents que suporten el seu transport diari i no es fan malbé amb els frecs produïts pel seu ús quotidià. El seu interior és estanc per evitar que pugui perdre humitat o líquids durant el seu ús.

  • Fàcil obertura

La seva cremallera permet obrir completament la part superior d'aquest producte per facilitar l'extracció de begudes i aliments, que queden completament a la vista en tot moment. Per la seva mida, podràs transportar de peu ampolles de fins a 1,5 litres de capacitat.

  • Manté la temperatura interior

El seu material termoinsulado aïlla per complet l'interior d'aquesta nevera i permet mantenir freds els aliments i les begudes durant un màxim de 12 hores si s'utilitzen refredadors o gels.

  • Neteja senzilla

El seu teixit no porós facilita la neteja. Per aconseguir els millors resultats és recomanable utilitzar un drap humitejat en aigua i sabó i deixar assecar a l'aire lliure.

  • Transporta aquesta nevera a qualsevol lloc

Per facilitar el transport, aquest producte compta amb unes còmodes nanses que et permetran portar-la de la mà o penjada com si fos una bossa. Tots dos sistemes mantenen sempre els aliments en una posició horitzontal.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004024
Marca IRIS
Material Polièster
Capacitat 16 L