5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Conservador de verdures per a la nevera Naturpod

Add to Wish List
8,95 €
Codi
1007730
 

Descripció

Aquest sobre pot absorbir l'etilè, una hormona produïda per les fruites i verdures per a la seva maduració. La marca Naturpod és la responsable de la seva fabricació. El sobre també afavoreix un ambient més saludable a la nevera.

Característiques

  • Tecnologia d'avantguarda

Des de fa dècades, aquest producte ha ajudat a la conservació de les fruites i verdures. La tecnologia emprada en la seva fabricació permet que els aliments s'emmagatzemen i distribueixin més fàcilment i romanguin íntegres més temps.

  • Apte per a tot tipus d'aliments i vegetals

Pot emprar amb les fruites i verdures que provenen de l'cultiu ecològic, ja que la tecnologia de el sobre no és invasiva.

  • Les propietats dels aliments es conserven

Amb aquest sobre conservador, els productes que tinguis a la nevera de la teva llar o negoci poden mantenir les vitamines i sucres. A més, el seu sabor i olor no es veuran alterats.

  • Un sobre de qualitat

Cada sobre està fet d'un paper de qualitat especial que pot resistir la humitat de la nevera. Aquest paper ha passat per una prova de qualitat alimentària per assegurar que pugui estar en contacte amb els aliments.

  • No és un sobre additiu

L'etilè dels aliments s'elimina de l'aire mitjançant l'absorció. Només cal posar el conservador sobre les fruites, vegetals o la base de la caixa. No és additiu i és completament compostable.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1007730
Marca NATURPOD