5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

- Disseny exclusiu Culinarium -

 

Nova col·lecció vaixella de ceràmica

Aquesta col·lecció exclusiva de Culinarium combina l'elegància atemporal amb elements avantguardistes, creant un equilibri perfecte entre tradició i modernitat.

Una vaixella ceràmica, d'alta qualitat que ret homenatge a les captivadores costes mediterrànies i captura la frescor i el caràcter únic de cada peça. Inspirada en el món marí i en la riquesa dels peixos, aquesta edició limitada de Culinarium fusiona l'artesania tradicional amb un toc de sofisticació contemporània per decorar les taules d'estiu.

Cada peça de la col·lecció Côte Bleue ha estat meticulosament realitzada per experts artesans ceramistes, que a través de la tradicional i delicada tècnica d'esponjat han donat vida a peces úniques amb cura i detall.

Els colors suaus i frescos evoquen la calma i la serenitat del mar, mentre que les formes elegants i orgàniques reflecteixen la bellesa de la natura.

Aquesta col·lecció és ideal per realçar els vostres àpats i sorprendre els vostres convidats amb una taula plena d'estil i distinció. Ja sigui per a una ocasió especial o per al dia a dia, Côte Bleue afegirà un toc original a les teves experiències gastronòmiques i als aperitius d'estiu. Fes-te amb aquesta edició limitada i eleva les teves experiències culinàries!

La col·lecció

Consells d'ús i manteniment

  • 100% segur. Apte per al contacte amb els aliments.
  • Apte per al rentaplats, encara que és recomanable rentar-lo a mà per a més durabilitat de l'estampat.
  • Apte per a microones. És recomanable escalfar a una temperatura baixa, ja que la ceràmica es pot escalfar si s'exposa a temperatures altes.
  • No apte per al forn