5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Nueva colección vajilla Artisan

- Disseny exclusiu Culinarium -

 

Nova col·lecció vaixella de ceràmica

L'art mudèjar, un estil artístic que va deixar una marca inesborrable en la ceràmica, l'arquitectura i les arts decoratives, representa un període de gran esplendor i creativitat. Els seus intricats dissenys geomètrics, influències florals i el seu distintiu ús de colors es van convertir en una expressió de bellesa i harmonia.

Amb aquesta rica herència en ment, et presentem la nostra nova vaixella de ceràmica Artisan. Aquesta col·lecció ret homenatge a l'essència de l'art mudèjar en combinar la tradició artística amb les tendències contemporànies. La base clàssica en blanc s'orna amb exquisits patrons mudèjars en un enigmàtic to verd.

Cada peça d'aquesta col·lecció és una obra mestra en si mateixa, que reflecteix un curós treball i atenció al detall que transmeten dedicació i passió. Aquestes peces aporten un toc dʻelegància a qualsevol ocasió.

Els nostres experts ceramistes han decorat artesanalment cada peça d'aquesta col·lecció mitjançant la tècnica de l'esponjat, atorgant-los un caràcter únic. La imperfecció es converteix en la seva bellesa més distintiva.

Tècnica esponjat vaixella Artisan - Pas 1
Tècnica esponjat vaixella Artisan - Pas 2
Tècnica esponjat vaixella Artisan - Pas 3
Tècnica esponjat vaixella Artisan - Pas 4
Tècnica esponjat vaixella Artisan - Pas 5
Tècnica esponjat vaixella Artisan - Pas 6

Tant si voleu realçar els vostres àpats quotidians com sorprendre els vostres convidats en esdeveniments especials, Artisan és l'elecció perfecta.

Aconsegueix amb aquesta edició limitada i eleva les teves experiències culinàries!

La col·lecció

Consells d'ús i manteniment

  • 100% segur. Apte per al contacte amb els aliments.
  • Apte per al rentaplats, encara que és recomanable rentar-lo a mà per a més durabilitat de l'estampat.
  • Apte per a microones. És recomanable escalfar a una temperatura baixa, ja que la ceràmica es pot escalfar si s'exposa a temperatures altes.
  • No apte per al forn

Compromís Culinarium

Compromís mediambiental Culinarium

A Culinarium, promovem l'ús de materials sostenibles que afavoreixen l'economia circular i no danyin el medi ambient.

Compromís mediambiental Culinarium

Fabricacions artesanals: Valorem i promovem la fabricació artesanal, cosa que significa que els nostres productes es creen amb cura i atenció al detall, respectant les tradicions i reduint l'empremta industrial en el procés de producció.

La fabricació artesanal es caracteritza per la producció manual de productes amb una petjada de carboni reduïda en comparació amb les operacions de gran escala. Ser respectuós amb el medi ambient fomenta la fabricació artesanal, ja que sol implicar menys energia i menys residus durant la producció. Això també pot preservar tradicions culturals i donar suport a comunitats locals.

0% de residus

Zero descarts a les fabricacions: Ens esforcem per aconseguir un procés de fabricació sense deixalles, no eliminant de la nostra cadena de subministrament productes amb mínimes imperfeccions estètiques que no afectin el seu funcionament. Això no només redueix els residus generats, sinó que també contribueix a l'economia circular en reutilitzar i reciclar materials tant com sigui possible.