5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Centrifugadora manual Metaltex

Add to Wish List
13,95 €
Codi
0104328
Producte esgotat

Descripció

Amb la centrifugadora manual de Metaltex podràs netejar i assecar els aliments, per així preparar amanides d'una manera ràpida i senzilla. Aconseguiràs un sabor més intens, ja que les verdures quedaran completament separades de l'aigua.

Característiques

  • Fabricada amb els millors materials

Aquesta centrifugadora està elaborada amb materials aptes per a l'ús alimentari, que no modifiquen el sabor, olor ni textura dels aliments. El seu plàstic és resistent als cops i esgarrapades, i es mantindrà com el primer dia durant molt de temps.

  • Pom ergonòmic

El seu pom ergonòmic de fàcil subjecció fa que giri molt fàcilment, removent els aliments que hi hagi a l'interior i separant-los així de l'aigua. El menjar quedarà completament sec.

  • Recipient amb tancament segur

El tancament segur garanteix que no esquitxi res d'aigua durant el procés d'aclarit dels aliments. D'aquesta manera s'eviten vessaments i taques a l'exterior.

  • Neteja senzilla

Els seus materials estan preparats per suportar altes temperatures, per la qual cosa és apta per al rentavaixelles. Si es neteja a mà, es recomana utilitzar un fregall tou i detergents que no danyin el plàstic ni deixin olors després de la neteja.

  • Fàcil emmagatzematge

Les seves dimensions fan que pugui guardar-se amb comoditat en qualsevol armari o calaix, sense ocupar espai. És un estri de cuina compacte, i la seva mida es reduirà encara més amb només posar la tapa de l'inrevés.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0104328
Color Blau
Marca METALTEX