5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Carro de la compra bordeus Dos + 2 Rolser

Add to Wish List
47,95 €
Codi
5004170
Producte esgotat

Descripció

El carro de compra de Rolser és un excel·lent article per dur al súper i evitar les càrregues innecessàries. El seu sistema plegable ho fa fàcil de portar i manipular, mentre que el color bordeus li confereix estil.

Característiques

Evolució constant

La filosofia que mou a Rolser és la innovació constant, disseny i funcionalitat. Aquest carro per compra és el resultat d'aquest treball, un producte pràctic, útil, bell i amb una línia d'última generació.

Materials d'alta qualitat

Està fet amb metall i plàstic estampat. És impermeable i resistent. Posseeix un sistema de quatre rodes que incrementen el seu pes a tan sols 2,32 Kg i li permeten suportar fins a 40 quilograms de càrrega.

Funcionalitat

El mateix sistema de quatre rodes afavoreix la seva arrossegament buit i col·locar-lo de cara a l'omplir-lo. Facilita el trasllat de les càrregues per anar a mercat, súper, bugaderia, platja o pícnic . A més, el seu doble sistema de plegat afavoreix el maneig.

Transport segur

El carro posseeix una bossa de gran capacitat de 39 x 20 x 105 centímetres, amb butxaca termo amb tanca de cremallera i doble butxaca interior. També té una peça de connexió que s'adapta a al carro de l'súper i evita que el deixis en paqueteria.

Elegància

Els tons violeta i magenta de el carro de compra bordeus li donen vitalitat a l'producte i li ofereixen distinció. Un article que combina en tot moment amb el teu estil de vida.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004170
Marca ROLSER