Carret de compra Go Up navy Play

Add to Wish List
109,00 €
Codi
5004413
Disponible en aquestes botigues


C/ La Riera, 27 Barcelona, Mataró, ES


C/ Sant Joan Baptista la Salle, 28 Barcelona, Manresa, ES


C/ León XIII, 10 Zaragoza, Zaragoza, ES


C/ Mayor, 30 Castellón, Castellón de la Plana, ES


C/ De Alcalá, 153 Madrid, Madrid, ES

Detalls

El carro Go Up de Play és un dispositiu de transport que funciona com a carret de compres. Dissenyat amb una bossa de color navy. Compte amb dos trens de rodes giratòries, és fàcil de desmuntar i té empunyadura d'escuma.

Característiques

  • Bossa desmuntable per a rentar-se: aquesta característica fa que la bossa principal de la cistella pugui remoure's per rentar-se amb facilitat. Els vessaments accidentals pel menjar mal segellat no suposaran un problema gaire greu. La bossa va ser dissenyada per fer-se servir en una rentadora o per rentar-se a mà. No cal planxar.
  • Rodes dobles i giratòries: per transportar amb facilitat de maniobra fins a la cuina o al magatzem de menjar. Aquest carretó de compres es pot mobilitzar als espais més difícils de maniobrar per a qualsevol altre mitjà de transport.
  • Resistent a grans pesos i amb múltiples ranures a la bossa per contenir la major quantitat de productes possible. Els dolors a les articulacions no tornaran en utilitzar aquest carro per transportar els productes després de les compres.
  • Bossa tèrmica de 6 litres: aquesta funció és ideal per preservar la temperatura de determinats aliments fins a ser emmagatzemats correctament. La bossa funciona per preservar temperatures altes o baixes durant un parell d'hores. Fantàstica per a les compres allunyades de casa.
  • Manillar regulable que s'adapta a la postura i alçada de qui l'utilitzi. També està cobert d'escuma per a més comoditat.

Més informació
Més informació
Codi 5004413
Color Blau
Marca PLAY
Ressenyes Trusted Shops