5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Carret de compra de 4 rodes I-Max Marengo Rolser

Add to Wish List
69,95 €
Codi
5000767
Producte esgotat

Descripció

Apropa't a l'evolució definitiva en carros de compra amb Logic Tour de Rolser, un carro d'alumini de 4 rodes, amb doble plegat i color marengo, que t'ajudarà a transportar tota mena de càrregues sense necessitat de realitzar cap esforç.< / p>

Característiques

  • Gaudeix de quatre rodes giratòries
  • El carro Logic Tour de Rolser compta amb quatre rodes, dues d'elles plegables. Pots utilitzar les rodes fixes per transportar el carro quan va buit, i desplegar les dues rodes suplementàries per empènyer sense esforços quan contingui una càrrega pesada. A més, les rodes poden realitzar girs de 360 graus, la qual cosa facilita la manejabilitat del carro i que puguis canviar de direcció en qualsevol moment.

  • Borsa de gran capacitat
  • La borsa de càrrega té forma de motxilla i permet càrregues de fins a 40 quilos. Està teixida de microfibra, un material molt flexible i resistent, que suporta pesos elevats sense que es deteriori el teixit. Per a aquells objectes de petites dimensions, compta a més amb dues butxaques a l'interior de la motxilla, i una butxaca exterior amb cremallera.

  • Doble opció de plegat
  • El xassís d'alumini del carro Logic Tour ofereix dues opcions de plegat, reduint a la meitat el volum del carro, i recollint les rodes, perquè puguis introduir còmodament al maleter del cotxe, o guardar-lo en qualsevol racó de casa teva o en un armari.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5000767
Marca ROLSER