5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Càpsula de cafè reutilitzable inox Riera

Add to Wish List
13,95 €
Codi
5003758
 

Descripció

Gràcies a aquestes càpsules de cafè fetes amb acer inoxidable i reutilitzables de Cmp, poden reduir els envasos d'alumini de les càpsules Nespresso. A més, estan fabricades amb materials d'alta qualitat per a una llarga vida útil.

Característiques

Materials de gran qualitat

L'acer inoxidable de primera qualitat amb què està feta aquesta càpsula és segur i saludable. No desprèn substàncies tòxiques ni genera canvis en el gust de el cafè. A més, pot utilitzar-se en moltíssimes preparacions.

Respectuós amb el medi ambient

Al no necessitar càpsules de Nespresso, no es generen aquests residus a l'ambient, una de les principals crítiques a les modernes cafeteres. En el seu lloc pots fer servir cafè mòlt amb la mida de gra que prefereixis i seguir gaudint dels avantatges de la teva cafetera.

Càpsules recarregables

Dissenyades en acer inoxidables, les beines de les càpsules de cafè reutilitzables són antioxidants i resistents a la corrosió. Això les fa recarregables repetidament sense perdre la seva funcionalitat ni presentar desgast.

Orificis homogenis

Els orificis de la base estan distribuïts de manera uniforme per garantir una bona filtració i garantir un gust de cafè fort, fresc i deliciós. Entre més fi sigui el gra més aromàtic i robust serà el teu cafè.

Fàcil de netejar

El filtre reusable de la càpsula de cafè, es pot rentar i higienitzar facialment sota el raig d'aigua. També, pot col·locar-se al rentavaixelles.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5003758
Marca RIERA
Material Acer inoxidable