5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

 

A Culinarium seguim promovent petits gestos del dia a dia per intentar fer un món millor. Les paelles són uns dels utensilis de cuina que més fem servir i que menys reciclem. Per això hem decidit impulsar un pla de recollida i reciclatge de paelles per donar-los una nova vida.

Del 03 d'octubre al 20 de novembre, porteu-nos la vostra paella usada a una de les nostres 28 botigues on hem instal·lat un punt de recollida per poder reciclar-les i transformar-les en nous productes.

Per garantir el procés de reciclatge, Culinarium col·labora amb l'empresa de gestió de residus Hierros Altadill . Les paelles estan fetes de materials diferents i només una empresa especialitzada els pot separar, per això és tan important portar-les a un punt net perquè puguin reciclar-se i transformar-se en nous productes.

Aquesta acció s'emmarca dins de la campanya ERRE QUE ERRE (Reciclar, Transformar, Renovar) i té un doble objectiu: conscienciar sobre la importància de portar les paelles a un punt net perquè es puguin reciclar i transformar en nous productes i, per altra banda, emfatitzar que la solució a aquest problema no està només a reciclar, sinó també a generar menys residus.


No es tracta només de reciclar, sinó de generar menys residus

Consells per allargar la vida de les paelles.

Sartén
Escull paelles amb un antiadherent de qualitat, et duraran més temps.
Sartén
Espera que es refredin i renta-les a mà. Mai facis servir fibres metàl·liques.
Sartén
No les deixis més de 2 minuts a foc alt sense afegir-hi els aliments.
Sartén
Apila les paelles col·locant un protector entre elles, per evitar que es ratllin.
Sartén
Utilitza utensilis de fusta, niló o silicona per remoure els aliments.