5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Cafetera italiana Macchiatto inducció negra 6 tasses Culinarium

Add to Wish List
23,95 €
Codi
1009758
 

Descripció

Prepara un deliciós cafè tradicional i 100% responsable!

La cafetera italiana MACCHIATTO és una peça ideal pels amants del cafè. Extreu les qualitats del cafè de la forma més ràpida i senzilla, obtenint un espresso perfecte amb el millor cos i aroma. Una forma de preparar el teu cafè 100% responsable amb el medi ambient.

Capacitat per 6 tasses.

Aquesta cafetera està fabricada amb alumini 100% reciclat, certificat per la norma internacional de UL Solutions - Environmental Claim Validation Procedure que asegura el seu contingut reciclat, la cadena de custòdia, les pràctiques socials i mediambientals i les restriccions químiques. També compta amb una nansa i un pom de elegant disseny, fets amb fusta de faig 100% natural.

El seu empaquetament compta amb certificació Forest Stewardship Council (FSC) que assegura un maneig responsable, ambientalment apropiat, socialment beneficios i econòmicament viable dels boscos del món.

La cafetera MACCHIATTO és una opció altament sostenible per preparar cafè ja que, a més d'ajudar a reduir el consum elèctic, solament genera residus orgànics, sent més respectuosa amb el medi ambient.

Per això, MACCHIATTO és Compromis Culinarium.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1009758
Color Negre
Marca CULINARIUM
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini