5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Cafetera italiana Espresso Inox 3 tasses Culinarium

Add to Wish List
12,95 €
Codi
1009761
 

Descripció

Prepara un deliciós cafè tradicional i 100% responsable!

La cafetera italiana Lungo és una peça ideal pels amants del cafè. Extreu les qualitats del cafè de la forma més ràpida i senzilla, obtenint un espresso perfecte amb el millor cos i aroma. Una forma de preparar el teu cafè 100% responsable amb el medi ambient.

Capacitat per 3 tasses.

Aquesta cafetera està fabricada amb alumini 100% reciclat, certificat per la norma internacional de UL Solutions - Environmental Claim Validation Procedire que assegura el seu contingut reciclat, la cadena de custòdia, les pràctiques socials i mediambientals i les restriccions químiques. Tambè compta amb una nansa i un pom d'elegant disseny, fets amb fusta de faig 100% natural.

El seu empaquetament compta amb una certificació Forest Stewardship Council (FSC) que asegura un maneig responsable, ambientalment apropiat, socialement beneficios i econòmicament viable dels boscos del món.

La cafetera LUNGO és una opció altament sostenible per preparar cafè ja que, a més d'ajudar a reduir el consum elèctric, solament genera residus orgànics, sent més respectuosa amb el medi ambient.

Per això, LUNGO és compromis Culinarium.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1009761
Color Plata
Marca CULINARIUM
Tipus de cuina Totes les cuines excepte inducció
Material Alumini