5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Bullidor 1,5 l negre 2000 w Tristar

Add to Wish List
Regular Price 29,95 € Special Price 22,95 €
Codi
5001537
Producte esgotat
Detalls

Bullidor en color negre fabricat per Tristar. Consisteix en un electrodomèstic per bullir aigua amb una capacitat entre 0.5 i 1.5 litres. Dissenyat per afavorir una preparació ràpida, fàcil i més higiènica de l'aigua.

Característiques

Fabricat a força de plàstic resistent

Això li permet ser de major resistència als cops, les friccions i les possibles caigudes. No es debilita quan s'escalfa. Així mateix, minimitza vessaments, és higiènic i allarga la vida del producte.

Sensor que permet apagada automàtica

La seva tecnologia incorpora un sensor que afavoreix l'apagat automàtic de l'bullidor una vegada que la temperatura arriba a el nivell que es desitja. Aquest sistema s'adapta per a ser capaç de protegir el bullidor de sobreescalfament i el fa més segur.

Filtre de grans dimensions

Gràcies per la porta gran de la seva boca l'ompliment és més fàcil i ràpid. Minimitza possibles esquitxades i vessaments d'aigua i això sense que sigui necessari obrir la tapa completament.

Com netejar el bullidor d'aigua

Diluir en aigua un detergent per rentar plats, submergir una esponja i aplicar-la per fora de l'bullidor. Internament, s'ha de netejar per evitar incrustacions d'aigua que forma una pel·lícula de calç. Aboqui àcid cítric i aigua deixant-ho bullir i refredar. Si no l'elimina, utilitzeu una esponja suau per remoure-la.

Base rotatòria

Permet treure el bullidor de la base per servir millor l'aigua.

Més informació
Més informació
Codi 5001537
Color Negre
Marca TRISTAR
Potència 2000w
Capacitat 1,5 L
Ressenyes Trusted Shops