5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Bossa tèrmica 9l Culinarium

Add to Wish List
16,95 €
Codi
1006892
Producte esgotat

Descripció

Aquesta bossa tèrmica de color gris de Culinarium permet conservar la temperatura idònia dels aliments. Aconsegueix fer-ho amb rapidesa, estabilitat i molta consistència. Per tant, no hi ha el risc que el menjar no estigui en condicions òptimes per ingerir.

Característiques

Gràcies als materials amb què s'ha constituït aquesta borsa tèrmica, que a més, sóneco-friendlyi respectuosos amb el medi ambient, s'ha aconseguit que sigui de gran eficiència. Però això no és tot, a continuació les característiques principals i més destacables a tenir en compte:

  • Mida
    Sí importa. La borsa té unes mesures de 23x19x23 cm, o el que és el mateix, 9L, que permeten introduir a l'interior una quantitat d'aliments important per transportar.
  • Ecològica
    Resulta vital protegir el planeta, per això des gestos tan petits com comprar una bossa tèrmica respectuosa amb el medi ambient, s'ajuda a reduir la contaminació.
  • Materials de gran qualitat
    Empra un 75% de tela de paper, un 15% de polièster, un 7% de cotó i un 3% de viscosa. Tots ells, en conjunt, creen les condicions òptimes per mantenir la temperatura a l'interior.
  • Durabilitat
    Aquests mateix materials aconsegueixen fer de el teixit en la seva finalitat, una cosa molt resistent per aguantar durant anys.
  • Neteja senzilla i bàsica
    L'únic necessari és un drap humit, exceptuant la base de palla. Res de submergir sota l'aigua.

  • Informació tècnica

    Informació tècnica
    Codi 1006892
    Color Gris
    Marca CULINARIUM
    Capacitat 9 L