5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Bol rodó 25,2 cm Churchill

Add to Wish List
26,95 €
Codi
0737243
 

Descripció

Amb aquest espectacular bowl rodó gegant de Churchill segur que no et faltarà espai per afegir una peça de pollastre extra al teu plat. Amb la seva immensa capacitat de 1,3 litres també és súper pràctic per a col·locar amb una amanida per compartir.

Característiques

• inigualable aspecte

Churchill ens ofereix un tractament de superfície únic, ja que fabrica els seus bowls amb la tècnica "Churchill súper vitrificat". Aquesta forma de treballar converteix les ensaladeras en articles amb una brillantor inigualable i bonic.

• Fins a 5 anys de garantia

Amb els seus espectaculars 5 anys de garantia contra deformacions i fabricació amb alts estàndards de qualitat, es pot asseverar que aquest bowl rodó de Churchill et durarà molts anys en la teva col·lecció de vaixelles.

• Formidable mida

Aquest immens bowl rodó arriba a emmagatzemar més d'1 litre amb 300 ml. Això és gràcies, en gran mesura, al seu diàmetre de 25,2 centímetres.

• Optimitzat per al microones

Aquest bowl de Churchill pot suportar un constant ús al microones. Això el converteix en un estri necessari per a qualsevol cuina. Aquest bol és el producte adequat per cuinar al teu habitatge.

• Fet per durar

A causa de la confiança en el producte que té l'empresa fabricant, la seva qualitat, color i la seva brillantor únic, aquest bowl ens garanteix molts anys de treball incondicional a la nostra cuina.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0737243
Color Blanc
Marca CHURCHILL
Material Porcellana
Diàmetre 25cm