5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Batedora funció bidó Masterpro Foodies Bergner

Add to Wish List
34,95 €
Codi
1009279
 

Descripció

La batedora Foodies és l'aparell perfecte per preparar els millors smoothies i batuts, així com menjar per a nadó, marinats i amaniments. El seu funcionament és senzill, ja que consta dun sistema amb una única pulsació que permet batre de forma ràpida i senzilla. La liquadora per a fruites i verdures es completa amb una gerra de batut que permet utilitzar-la com a tassa portàtil i cap a la majoria dels suports de vehicles. El seu motor fabricat en coure pur ofereix tota la potència necessària per a un exercici ràpid i de confiança. A més, incorpora un ganxo plegable a la tapa Podràs preparar els teus sucs i batuts a qualsevol lloc!

Característiques tècniques: aquesta batedora té una potència de 100V-240V, 50/60Hz 300W amb capacitat de 570 ml.

  • Capacitat per picar gel: aquesta liquadora per a verdures i fruites compta amb quatre fulles d'acer inoxidable que permeten picar gel.
  • Fàcil transport: Com que es tracta d'una batedora de viatge, incorpora un ganxo plegable a la tapa perquè puguis preparar els sucs i batuts a qualsevol lloc.
  • Fàcil maneig: Aquesta picadora compta amb una empunyadura de silicona antilliscant que afavoreix la subjecció de l'accessori de cuina durant el seu funcionament. A més, compta amb una carcassa de plàstic fabricada amb ABS, que li aporta estabilitat i resistència a vibracions.
  • Motor silenciós: aquesta batedora per a sucs i batuts compta amb un motor de coure pur, que emet un nivell de soroll molt baix.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1009279
Marca BERGNER
Potència 300w
Capacitat 0,5 L