5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Batedora de got 1,5 L 1300 W Princess

Add to Wish List
54,95 €
Codi
5004714
Producte esgotat

Descripció

Elabora en segons deliciosos sucs amb la potent i pràctica batedora de got de 1300 watts de la marca Princess, que té capacitat per a 1,5 litres. Tens 2 opcions de velocitat.

Característiques

  • Practicitat
  • La batedora ve amb un luxós got de vidre, que us permetrà supervisar el procés de batut. Possibilita 2 ajustaments de velocitat perquè pugui barrejar, batre, triturar, tallar o moldre aliments i/o líquids. La seva tapa hermètica garanteix un segellat òptim perquè no hi hagi vessaments; a més, és fàcil de retirar.

  • Poderosa fulla
  • Aquest electrodomèstic porta una resistent i potent fulla de 4 fulles, elaborada en acer inoxidable. Podeu liquar aliments tous com tomàquets o fruites o triturar sòlids com gel.

    La base o motor també està construïda en acer inoxidable, cosa que la fa una màquina resistent. La batedora de got de la marca Princess té un sistema d'activació de pols que permet regular les 2 opcions de velocitats.

  • Neteja
  • El got de vidre, el sistema d'arrossegament, la fulla i la base es desmunten per facilitar el procés de rentat. Es recomana fer la neteja fregant les parts amb un fregall i detergent de vaixella, per després esbandir a l'aixeta de l'aigüera.

    Sense desassemblar la batedora, també pots realitzar el procés afegint al got una mica d'aigua amb rentaplats per després encendre-la. Aquesta barreja i la fulla agilitzaran la neteja.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004714
Marca PRINCES
Potència 1300w
Capacitat 1,5 L