5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Arrossera 2,2 L Tristar

Add to Wish List
49,95 €
Codi
5005687
 

Descripció

Amb aquesta arrossera podràs cuinar un arròs deliciós en uns minuts. No t'hauràs de preocupar més per passar-te amb la cocció de l'arròs, perquè un cop cuit passarà automàticament a la funció per mantenir calent. Gràcies al seu elegant disseny, la gran capacitat de 2,2 litres ia la potència de 900 W, aquesta arrossera és la millor elecció per a la seva cuina.

Aquesta arrossera és de gran ajuda per a aquests dies atrafegats, només haurà de posar l'aigua i l'arròs a la cubeta Gràcies a la desconnexió automàtica ia la protecció contra ebullició en sec, no s'haurà de tornar a preocupar per l'arròs. Un cop cuit, l'arrossera passa automàticament a la funció per mantenir calent. La temperatura de la cubeta es manté entre 70 i 75 °C per mantenir l'arròs calent i deliciós durant hores.

Amb una capacitat de 2,2 litres podeu cuinar fins a 15 racions d'arròs alhora. Però també es poden cuinar quantitats més petites d'arròs. L'arrossera Tristar és adequada per a famílies grans.

L'arrossera Tristar està equipada amb una cubeta interior amb recobriment antiadherent que evita que l'arròs s'enganxi a la cubeta i és molt fàcil de netejar. A més, la cubeta interior és extraïble per la qual cosa és encara més fàcil netejar-la.

El disseny d'acer inoxidable dóna un toc elegant a l'arrossera. Dues llums indiquen si l'arrossera està endollada i si la funció per mantenir calenta està activada. Els peus antilliscants li donen més estabilitat i la fan fàcil de fer servir. A més, rebrà una cullera, un mesurador i una espàtula perquè pugui mesurar les racions.

Contingut de la caixa: Arrossera, Cullera, Espàtula, Mesurador.

Característiques:

  • Exterior en acer inoxidable amb llums indicadors i potes antilliscants.
  • Capacitat de 2,2 L i potència de 900 W.
  • Cubeta interna extraïble amb recobriment antiadherent.
  • Protecció contra ebullició en sec i funció per mantenir calenta (70-75 °C).
  • Inclou cullera, mesurador i espàtula.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5005687
Marca TRISTAR
Potència 900w
Capacitat 2,2 L