5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Ampolla termo Sport navy 500 ml Nerthus

Add to Wish List
17,95 €
Codi
5005697
 

Descripció

L'ampolla de doble paret Sport amb tap Click 500 ml està dissenyada per proporcionar-te comoditat, estil i una experiència de beguda excepcional a qualsevol lloc.

Característiques:

  • Hidratació en un clic: Oblida't de treure i posar taps cada vegada que necessitis un glop. L'ampolla ve equipada amb un tap clic innovador que et permet beure directament sense complicacions. Mantingues el teu ritme sense interrupcions.
  • Comoditat en cada moviment: El tap clic fa que beure sigui un procés fluid. Ja sigui al gimnàs, a l'oficina oa l'aire lliure, gaudireu d'una hidratació sense esforç i sense necessitat d'aturar les vostres activitats.
  • Aïllament doble paret: Gaudeix de les teves begudes a la temperatura desitjada per més temps. La doble paret aïllant de l'ampolla manté els líquids freds durant 24 hores o calents durant 12 hores.
  • Disseny esportiu i pràctic: Amb una capacitat de 500 ml, aquesta ampolla combina estil esportiu i funcionalitat. És perfecta per portar amb tu al gimnàs, a les teves sortides a l'aire lliure o fins i tot a l'oficina.
  • Qualitat en cada detall: Des del tap clic fins a la doble paret d'aïllament, cada aspecte d'aquesta ampolla està dissenyat per oferir una experiència superior d'hidratació. És resistent, duradora i pensada per durar.

Porta la teva hidratació al següent nivell amb la Ampolla Doble Paret Sport Tap Click de 500 ml. Amb un disseny que prioritza la comoditat i la practicitat, aquesta ampolla t'acompanya a cada pas del camí. Beu directament del tap click, mantingues la temperatura perfecta i gaudeix de la simplicitat d'una hidratació contínua.

Mesures: 22x7x7 cm.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5005697
Marca NERTHUS
Material Acer inoxidable
Capacitat 0,5 L