5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Ampolla Pop Up Space 400 ml Mepal

Add to Wish List
13,95 €
Codi
5004055
 

Descripció

L'ampolla espace pop up de Mepal és un recipient molt senzill d'usar i còmode per als nens. Només cal pressionar per tenir disponible la beguda de la seva preferència. A més, està decorada amb motius espacials plens de color.

Característiques

Per als petits de la casa

Aquesta divertida ampolla està pensada principalment per als més petits de la família. La seva mida és ideal per anar a l'escola o d'excursió i tenir aigua pura fàcilment en tot moment. Les seves petites mans no tindran dificultat per obrir-la.

Fabricada amb plàstic ABS

Aquest tipus de plàstic és de gran durada i estabilitat sense el risc de tenir compostos nocius a la salut. Moltes joguines s'elaboren amb aquest material. La seva ampolla l'acompanyarà durant molts dies.

Fàcil de portar

L'ampolla pop up compta amb un cinturó a la part superior amb un anell que facilita el seu transport. Pots acomodar-la en les corretges de la motxilla perquè no es perdi o portar-la a la mà de manera segura a l'moure.

Capacitat especial per als nens

La seva capacitat és de 400 ml, una mida adequada per a la gran activitat que tenen els nens. Amb això assegures una hidratació correcta fins en els dies més assolellats.

Higiene i neteja

Aquesta acolorida ampolla és adequada per ser posada al rentaplats sense més problemes, estalviaràs temps i esforç. A més, no guarda olors ni sabors.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004055
Marca MEPAL
Material Plàstic
Capacitat 0,4 L