Tote lunchbag Botanic blau Iris

Tote lunchbag Botanic blau Iris

Tote lunchbag Botanic blau Iris

Add to Wish List
16,95 €
Codi
5004086
Disponible en aquestes botigues


C/ Josep Umbert, 16 Barcelona, Granollers, ES


C/ La Riera, 27 Barcelona, Mataró, ES


Rambla, 120 Barcelona, Sabadell, ES


C/ León XIII, 10 Zaragoza, Zaragoza, ES


C/ Coso Alto, 37 Huesca, Huesca, ES


C/ Calvet, 9 Barcelona, Barcelona, ES


Carrer de Sants, 188 Barcelona, Barcelona, ES

Detalls

Aquesta bossa porta aliments Iris et resultarà molt pràctica i còmoda per portar els productes que compris. Compta amb un interior termo insolada que conserva la seva temperatura per més temps. Té una butxaca addicional, dues nanses per agafar i un tancament de cremallera.

Característiques

  • Amb disseny còmode i resistent

Compte amb dues nanses gruixudes i resistents per a una subjecció còmode i segur. Gràcies a aquesta qualitat, et permetrà transportar bones quantitats d'aliments sense por de que es trenquin.

  • Amb interior termoinsulado

Aquesta característica permet portar aliments tant freds com calents, ja que conserva les seves respectives temperatures en el trajecte per major quantitat de temps. Resulta ideal per als dies de pícnic o el transport de menjar a qualsevol lloc.

  • Amb butxaca interior addicional

Aquesta elegant bossa compta amb un compartiment addicional en el seu interior perquè guardis allà els objectes més petits, sense que es perdin dins de la cavitat principal que resulta molt àmplia.

  • Amb tancament de cremallera

El seu tancament de cremallera afavoreix la conservació de la temperatura dels aliments i assegura que no ingressi brutícia ni qualsevol partícula que pugui arribar a contaminar el menjar guardada eficaçment al seu interior.

  • Compte amb una capacitat de 3,7 litres

Resulta realment àmplia per guardar un gran nombre d'aliments o productes. Aquesta capacitat et permetrà transportar tot en una mateixa borsa de manera segura, tancada i amb estil.

Més informació
Més informació
Codi 5004086
Color Blau
Marca IRIS
Material Polièster
Capacitat 3,7l