Servilleteros para la mesa

Els tovalloners són utensilis de la llar fonamentals. Serveixen per emmagatzemar els tovallons de paper o com a decoració per als tovallons de roba
4
Set Descending Direction
View as Grid Llista

4 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

4 Items

per page

 

Els tovallons són utensilis de cuina fonamentals que serveixen per emmagatzemar els tovallons de paper i poder-hi accedir de forma ràpida i higiènica. Són un objecte imprescindible a les nostres llars però també necessari a tot negoci d'hostaleria. És un utensili amb una funció molt concreta però necessària. Hi ha tovallons per emmagatzemar una gran quantitat de tovallons de paper i tovallons en forma de cèrcol per col·locar d'un en un en tovallons de roba. A Culinarium tenim tovallons de tota mena i mida.

Els materials de fabricació dels nostres tovallons són molt diversos i, depenent del lloc on els utilitzem, serà recomanable un material o un altre. Els pots trobar de fusta, de vímet, d'acer inoxidable, de plàstic, de ferro, de silicona... Siguin del material que siguin objectes molt resistents i amb gran durabilitat. Han de ser aptes per suportar cops i caigudes ja que és un utensili que es fa servir diàriament.

La mida també és una qualitat a tenir en compte a l'hora d'escollir tovalló. N'hi ha de mides més petites indicades per a tovallons petits, com les de restauració, i de mides més grans per als tovallons domèstics que fem servir a les nostres llars. Depenent del seu ús i del lloc on el col·loquem és important tenir aquest factor en compte perquè encaixi a la nostra cuina o la nostra taula.

D'altra banda tenim el disseny: avui dia són summament variats depenent de la manera d'agafar els tovallons. Poden ser en forma de pinça, en forma de recipient quadrat, en forma de dispensador amb sistema de molles, amb sistema paravents, etc. La varietat és infinita, i el tipus d'acabat també depèn del color, la forma i el material utilitzat.

Visita la nostra pàgina web i troba el tovalló que s'adapti millor a les teves necessitats.