5% DE DESCOMPTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Azucareros de cristal y madera

Els sucrers moderns solen ser dosificadors, amb recipient de vidre que manté en bones condicions el sucre i una tapa d'acer inoxidable.
8
Set Descending Direction
View as Grid Llista

8 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

8 Items

per page

 

Els sucrers són els recipients que es fan servir per guardar i mantenir el sucre. Fabricat en diversos materials, com qualsevol element destinat a la cuina, s'ha convertit en un article necessari a qualsevol casa o negoci d'hostaleria. A banda de dispensar el sucre, també serveix per mantenir-la en un lloc fresc i sec que conservi les seves propietats.

El sucrer tradicional, el més conegut i usat, és un atuell de ceràmica. Pot tenir o no nanses i posseeix una obertura, generalment a la part superior, per la qual introduir una cullera. Si el sucre no està totalment granulat i es troba en terrossos, aquesta cullera és substituïda per unes pinces.

Amb el temps aquest model clàssic ha evolucionat, donant lloc a múltiples dissenys ia la fabricació amb diversos materials. El seu principal valor afegit, pel que fa al tradicional, és que serveix el sucre directament a la tassa o got, prescindint d'elements com les culleres. El més comú dels sucrers moderns és el de tapa amb dosificador. Reacciona de forma precisa el producte que conté, en aquest cas el sucre, per fer fora la dosi justa a la beguda o al menjar que es pretengui endolcir. Cada servei del dosificador equival aproximadament a una cullerada.

Estan dissenyats per ocupar el menor espai possible, ja sigui a la pròpia cuina oa la taula. Solen ser de vidre o PVC de grau alimentari, amb elements i terminacions en acer inoxidable cromat, cosa que els dota d'una màxima resistència i durabilitat en el temps. Es poden desmuntar, la tapa per una banda i el recipient per una altra, per a una neteja fàcil i òptima. Té un disseny clàssic, però és un producte molt funcional i pràctic. El disseny no només ha evolucionat quant a formes, sinó també per crear productes més útils al dia a dia.