Cullera taula

La nostra cullera de taula té gran qualitat. No es fan malbé després de les rentades. Tenen una mida i un pes equilibrat i ergonòmic
5
Set Descending Direction
View as Grid Llista

5 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

5 Items

per page

La cullera de taula és un cobert que fem servir diàriament a les nostres llars. Per això és fonamental que adquirim culleres de la millor qualitat. És un objecte que fem servir en tots els nostres àpats i ha de ser durador. A la nostra botiga disposem de diferents tipus i mides, perquè triïs la coberteria adequada per a cada ocasió.

Totes les nostres culleres de taula estan fabricades en acer inoxidable de gran qualitat. Aquest material és el més indicat per a tot tipus de coberteria ja que és completament asèptic i no absorbeix olors ni sabors. A més, es neteja fàcilment, així que pots rentar la nostra cullera de taula amb qualsevol producte químic i es pot ficar al rentaplats diàriament sense que pateixi danys.

La cullera de taula és la cullera més gran en una vaixella. Ha de tenir una bona proporció entre amplada i concavitat. S'utilitza normalment per prendre menjars líquids o espessos, com sopes o brous, consomés i purés. També està indicada per a la ingesta de llegums. El pes i la mida de les culleres de taula és l'adequat per proporcionar una subjecció ferma i equilibrada quan se sosté.

Tenim diferents estils de culleres de taula i totes tenen dissenys a joc amb la resta de la coberteria. Les culleres de Culinarium són molt elegants i tenen un acabat de mirall. Els dissenys s'adapten a qualsevol parament de cuina. Disposem de coberts amb mànecs senzills i llisos i altres amb mànecs amb gravats originals. Pots adquirir les nostres culleres per separat o comprar-les amb lots de dos, tres o sis coberts. A més, també tenim sets de coberts que inclouen una selecció de cada tipus. No deixeu passar l'oportunitat d'aconseguir una cullera de taula bonica i de qualitat. A la pàgina web de Culinarium podràs veure totes les opcions al nostre catàleg de coberts.