5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Bolsas Térmicas Porta Alimentos

Les bosses porta aliments permeten el transport de menjar amb seguretat, preservant els aliments com si estiguessin acabats de sortir del forn o el congelador. Disposem de tota mena de bosses per portar menjar. Troba marques com IRIS, ROLL'EAT i també la nostra pròpia marca Culinarium.
36
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 62

Page
per page
  1. Regular Price 15,95 € Special Price 14,95 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 62

Page
per page

 

Des de fa un temps, s'ha pres consciència del mal que ocasionen les bosses de plàstic al medi ambient. Per això, han començat a ser substituïdes per bosses i contenidors portaaliments d'altres materials. De gran utilitat per transportar tot tipus d'objectes d'una banda a l'altra, les bosses porta aliments són també molt utilitzades quan cal portar fora de la llar menjar ja preparat o refrigerat. També tenen un paper molt important en l'organització del nostre espai de cuina i en la conservació correcta d'alguns aliments.

L'ús de bosses tèrmiques per conservar millor els aliments

Les bosses tèrmiques són ideals per transportar aliments que necessiten conservar-ne la temperatura. Estan realitzades amb diferents materials com a polietilè, poliuretà i polipropilè i estan formades per un triple laminat que posseeix aïllants d'alta densitat. Al seu interior, estan cobertes per un material absorbent que, tal com el seu nom ho diu, possibilita l'absorció dels líquids que es puguin desprendre o vessar dels productes que en formen part. La seva confecció les converteix en aïllants del fred i la calor permetent-los conservar millor els aliments. Són molt utilitzades per a les excursions del col·legi dels nens o per a les sortides familiars a la recerca d'una connexió més gran amb la natura. Majorment, compten amb una nansa superior i una tira bandolera per afavorir un còmode transport. Hi ha diferents models i dissenys, aptes tant per a adults com per a nens.

Les bosses com a complements ideals per a la teva cuina

Les borses compleixen infinitat de rols dins de la nostra cuina i funcionen com a complement ideal a l'hora d'organitzar i ordenar l'espai. Les de tela són molt útils per guardar elements i utensilis petits que no tenen un lloc especial als nostres organitzadors. Però les bosses a la cuina també són aliades a lhora de la cocció. Hi ha al mercat diferents bosses per rostir que s'introdueixen al forn amb diferents aliments com carns i verdures. D'aquesta manera, garanteixen un resultat més semblant i saborós. Molt populars són també les bosses plàstiques amb tancament hermètic que es fan servir per conservar els aliments al congelador o la nevera. Vénen en diferents mides i són molt versàtils ja que, a més, permeten ser reutilitzades. També és molt freqüent l'ús de bosses de paper a la cuina ja que permeten conservar millor aliments que necessiten un tractament especial com a certs tipus de pans. Les bosses compleixen moltes funcions a la nostra cuina. L'important és recordar intentar reduir al màxim les de plàstic per evitar danyar el nostre medi ambient.

Bosses portaentrepans per cuidar el medi ambient

Si has de sortir corrent de casa teva i necessites portar amb tu un sandvitx o un entrepà per menjar pel camí, aquest complement és el que necessites. Fetes de materials ecològics, permeten transportar petites porcions de menjar sense fer malbé el nostre medi ambient. Són reutilitzables i estan disponibles en una gran varietat de mides i infinitat de dissenys. Són també les millors aliades per portar entrepans a l'automòbil sense generar residus innecessaris.

Les presses de la vida diària de vegades ens porten a menjar qualsevol cosa comprada al carrer oa llocs no gaire saludables. Amb aquest complement podem organitzar millor els nostres menjars i preparar a casa els nostres entrepans per a mig matí. Amb l'ajuda d'aquest complement pràctic i ecològic, podem millorar la nostra dieta alhora que col·laborem amb la cura del medi ambient. Utilitza les bosses portaentrepans per a les excursions del col·legi dels teus fills, per a les reunions fora de l'oficina o per a moments en família al parc oa la plaça.