5% DE DESCOMPTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Termómetros de Cocina Digitales y Analógicos

Hi ha multitud de termòmetres per a ús culinari, des dels específics per a líquids, els de punxa ideals per a carns més dures o el de cullera
4
Set Descending Direction
View as Grid Llista

4 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

4 Items

per page

A la cuina és molt comú l'ús de termòmetres. Estan destinats a mantenir el menjar amb la temperatura òptima per tal de conservar-lo en perfectes condicions i que a l'hora de consumir-lo no hi hagi cap contratemps. Evitarem així cremades en boca, llengua o paladar Hi ha diversos tipus de termòmetres culinaris, cadascun amb les seves característiques i amb una funció determinada.

D'entre els més valorats, trobem els de punxo. És una eina que pot mesurar la temperatura de qualsevol recepta, incloses les que es queden més dures o rígides després del procés de cuinat. Solen ser digitals i especialment útils al cuinat de carns (tant vermelles com blanques) i altres peces de gran gruix que hagin estat prèviament congelades.

Dins de la gamma dels digitals, també hi ha el senzill. Mesura la temperatura en entrar en contacte amb la superfície d'allò que volem mesurar. Podeu servir en qualsevol tipus d'aliment, ja sigui en forma sòlida o líquida. És molt més efectiu en receptes com sopes, potatges o cuits, on es necessita un resultat més exacte prenent la temperatura dins d'una olla o cassola.

Altres termòmetres digitals molt curiosos són els de cullera i forn. El primer es caracteritza per la seva forma específica, especial per mesurar temperatures en líquids. És el més usat per treballar la xocolata líquida, per exemple, i també és ideal per fer-la servir en cremes, purés i textures una mica més denses. El de forn, per part seva, permet comprovar l'estat de cocció de la recepta i així poder determinar el temps que li resta per acabar de cuinar-se. L'índex d'èxit més gran es dóna amb peces de carn de gran envergadura, com costellams, pollastres i galls dindis sencers, degustats en dinars o sopars amb molts comensals.